Online Diary online diary: MY 16th birthday

Saturday, 4 January 2014

MY 16th birthday

assalamualaikum ,
  
                        Today is my birthday yang ke -16 tapi tak dapat sambut kat sekolah sedih betul la :( .. Hurm tapi takpe dapat duduk kat rumah buat blog sambil belajar , ada yg wish pukul 12 iaitu kawan baik aku, Aliya Husna .. Thanks Dear 



Next is aku nak ckp kat korang tolong la doakan aku eh and yang dah wish kat thank you sgt sbb korang tak lupakan aku huhu, aku harap ini lah hari jad paling bermakna kut untuk aku 
And another one birthday aku sama dengan satu kpop idol  lol tpi aku tak suka dia sgt biasa je sbb dia tak la comel macam exo tpi bangga jga la sama birthday mcm dia kut :P







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Hak Milik Nur Najmina Ezreen (Nyna Heart K-pop)